Jul på Sinnenas Hus

Vi skräddarsyr din julfest med företaget och 

föreningen eller ordnar en härligt julig familjefest.

Bokning av julbord eller julinspirerad middag, ring köksmästare Fredrik på tel 033-47 55 00. 

 

Nedan följer vår trerätters-meny med julsmak, 

pris 495 kr/pers:

 

Förrätt:

Julskinksterrine med äppel- och rödlökskompott

samt senapscrème.

 

Varmrätt:

Rimmad torskrygg med saffransås,

mandelglacerad brysselkål samt dillpotatis.

 

Dessert:

Vit chokladpudding med björnbär, glöggsirap

och pepparkakscrumble.

 

 

I samarbete med Aventi i Borås anordnar vi roliga, snöiga jul- och vinteraktiviteter för alla sinnen. En uppskattad avslutning på t ex företagets kick-off.  

Pepparkaksbygge 

Varje lag skall här bygga ett pepparkakshus, med hjälp av byggsats, dekoration och mycket kreativitet tävlar lagen om vem som bygger det finaste pepparkakshuset. När mästerverken är klara väntar vernissage och vi utser det finaste och mest kreativa huset.
Tidsåtgång: 1,5 h

Christmas Expedition

Lagvis ska ni med hjälp av en surfplatta hitta till ett 30-tal punkter som vi placerat ut i området. Här väntar varierande uppdrag allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa lösningar.
Tidsåtgång: 1 h

Christmas Quiz 

Hur mycket kan ni om julen och dess traditioner? Testa era kunskaper i vårt Christmas Quiz! En varierad frågetävling där alla frågor har en gemensam nämnare – Julen!
Tidsåtgång: 1 h

Julstressen

På 60 sekunder ska varje lag lösa olika utmaningar som alla har med julen att göra. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. En rolig aktivitet som bjuder på många skratt.
Tidsåtgång: 1 h

Klappjakten

Här plockar tomten upp olika julklappar ur sin säck som sedan auktioneras ut. Julklapparna kommer att ha mer eller mindre betydelse i den mångkamp som följer, där lagen som bjudit på ”rätt” julklappar får fördel i vissa grenar. Här gäller det för lagen att få ihop så många tomtar som möjligt för att ta hem vinsten.
Tidsåtgång: 1,5 h

Tomtejakt 

Med hjälp av GPS och fotogenlykta skall lagen ge sig ut på tomtejakt. Framme vid varje tomte finns det en uppgift att lösa och när vi återsamlats räknar vi samman poängen och utser vinnande lag.
Tidsåtgång: 1,5 h

Julgåtan 

Vi börjar med att dela in er i lag, därefter ska ni lagvis tävla mot varandra och lösa flera uppgifter. För varje vunnen gren får ni ledtrådar som är viktiga att ha i den sista och avgörande sluttävlingen.
Tidsåtgång: 1,5 h

 

Alla aktiviteter förutom Christmas Quiz kan genomföras på engelska. Tomtejakten och Christmas Expedition utförs utomhus, de övriga aktiviteterna inomhus.